QI centrum in balans is in 2014 opgericht door Reinier Voll. Na jarenlange werkervaring in de coaching- en trainingswereld, werd het tijd om zijn expertises neer te zetten via een eigen praktijk. Het doel van QI centrum in balans is om mensen zichzelf beter te leren kennen, zodat zij in vrijheid kunnen leven vanuit hun eigen kracht.

Reinier: “Het is onze passie om mensen bewust te maken van hun eigen krachten en blokkades weg te halen die hun persoonlijke groei in de weg zitten. Ik gun het iedereen om zichzelf te bevrijden van angsten en om oude patronen te doorbreken. Dit resulteert in mentale vrijheid, fysieke fitheid en innerlijke rust met vertrouwen in jezelf. Iets waar je je hele leven plezier van hebt.

De coaching en therapie bij QI centrum in balans start altijd met een handanalyse. Op basis daarvan wordt een zelfkennistraining opgezet, waarin verschillende methodieken aan bod kunnen komen. Denk hierbij aan:

• Psychotherapie
• Energetische therapie
• Rustoefeningen
• Sportoefeningen
• Bindweefselmassage

Het coaching traject of de therapie is afhankelijk van de hulpvraag en de handanalyse. Wij geloven namelijk dat je fysieke, mentale, emotionele en spirituele conditie allemaal met elkaar samenhangt. De kunst is om de balans te vinden en belemmeringen weg te halen die jouw krachten of dat van je team blokkeren.

Kom dichterbij jezelf of groei verder met je team en lees meer over individuele therapie of groepstrainingen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Maak dan hier een afspraak.

 

Individuele therapie | Groepstrainingen